Valg af materiale

Når du handler i Gallery Henrik Schurmann, og i webshoppen kan du vælge mellem 3 forskellige materiale.Satin Photo Paper

Fotopapir med en satin overflade, der giver en halvmat overflade. Papiret er perfekt til montering i ramme.
Billeder på Satin Photo Paper leveres med hvid kant og bærer en udskrevet signatur af Henrik SchurmannHahnemühle Photo Rag (bomuldspapir)

Ønsker du den absolut lækreste papirkvalitet finder du ikke noget bedre end papiret fra Hahnemühle. Jeg benytter Hahnemühle Photo Rag Bright White 310 g papir, som er et rent bomuldspapir. Billederne står helt matte og uden genskin og papiret giver den helt rigtige fornemmelse når du mærker det - som kun et bomuldspapir kan.
Billederne på bomuldspapir signeres med blyant i højre hjørne, og på bagsiden er billedes titel og en signatur skrevet, ligeledes med blyant.Hahnemühle Fine Art canvas

Billeder på lærred giver en helt speciel fornemmelse når de hænger på væggen. De er printet på Hahnemühle Daguerre Canvas 400g som giver billederne en god kontrast. Overfladen er helt mat, så indtrykket bliver aldrig forstyrret, heller ikke hvis billedet belyses med et spotlys.
Der anvendes altid pigmenteret blæk til printet, så farverne holder, også selv om billedet ikke hænger bag glas.