Blog

Velkommen til min blog. Her kan du blandt andet se billeder fra ture jeg har været på, og her kan du også se hvad der sker i galleriet.

BLÅ LAGUNE – ISLAND

april 15, 2016

De fleste tager til den Blå Lagune for at bade, eller rettere dyppe sig i det lune vand. Det fantastiske ved den oplevelse er at uanset vejret, så er vandet i lagunen varmt. Dette gør det til en meget speciel oplevelse, især når det er koldt, eller hvis det ligefrem sner. For fotografen er der også meget at gøre, for landskabet omkring lagunen er meget specielt, især pga det blålige vand der kan a….

Isbjerge

april 2, 2016

Når man sejler rundt i havet ved Grønland ser man mange smukke landskaber, men isbjergene er nu noget særligt. Dels forandrer de sig hele tiden i modsætning til de fleste øvrige landskaber, og så er de smukke. Jeg har været i Grønland en del gange, og hver gang er det helt sikkert, at der skal tages billeder af isbjergene. På denne side kan du se nogle billeder, der alle stammer fra Østgrønland. U….

Kyster

april 1, 2016

Jeg elsker de danske kyster. Her er der masser af luft og der er højt til himlen. Med mere end 7000 km kyst i Danmark er der masser af variation, lige fra hvide sandstrande, til stenfyldte strande eller strande hvor bøgetræerne vokser helt ned til vandkanten. Vestkysten er et af de steder jeg holder meget af at komme med mit kamera. Ligegyldigt hvor ofte man kommer her, er det aldrig det samme. He….

Togter til Grønland

marts 22, 2016

Grønland har for mig altid været noget helt særligt, og det er et sted jeg altid vil blive ved med at vende tilbage til, hver gang muligheden byder sig. Jeg besøgte Grønland første som ung biologistuderende 1984, sammen med de fleste andre fra mit biologihold. Vi havde påtaget os at bruge 2 måneder af vores sommerferie, på at studere rensdyrene i Sønder Strømfjords området (Kangerlussuaq). Siden h….

Farverige Island

november 13, 2015

Island ligger lige  grænsen mellem den europæiske og den nordamerikanske kontinenttalplade. Mange steder på Island kan man se geotermisk aktivitet, hvor vand eller mudder koger. Det skyldes varmen fra jordens indre er meget tæt på overfladen i Island. Der hvor varmen er tættest på overfladen skifter landskabet karakter. Her ser man store områder hvor jorden og klipper er meget farverige. Dette sky….

Redwoods

november 13, 2015

For nogle år siden besøgte jeg skovområdet i mellem Californien og Oregon på den amerikanske vestkyst. Her vokser de storer redwood træer. Jeg havde længe drømt om at bevæge mellem disse kæmpetræer, og prøve at få nogle billeder af dem. Besøget levede absolut op til mine forventninger. Det er simpelthen fantastisk at bevæge sig mellem disse kæmper, som kan blive mere end 100 meter høje. Det kan væ….